Bouwkeet belettering

Op welke manier laat jij zien dat je bedrijf aanwezig is op de bouwplaats? Vaak worden er bouwketen geplaatst en deze dienen natuurlijk perfect als reclame object. Benieuwd hoe dat moet? Bij Verver-Best helpen we je graag.

Van ontwerp tot montage

Dankzij onze ontwerpstudio kunnen we met je meedenken in een opvallend ontwerp. We zorgen voor een strak design dat past bij de huisstijl van je organisatie. Uiteraard beoordelen we ook de technische uitvoerbaarheid en bepalen we het juiste materiaal afhankelijk van de ondergrond. Heb je een vlakke of geribbelde bouwkeet in gebruik? Voor welke termijn wil je de belettering laten aanbrengen? Dit zijn vragen om jezelf voorafgaand aan het project te stellen. Met de antwoorden gaan wij vervolgens aan de slag met een goede oplossing.

Zodra de productie gereed is, komen onze monteurs op locatie om de belettering aan te brengen. We verzorgen de montage in heel Nederland en regelen ook de steiger of hoogwerker waar benodigd.

Ga jij voor een opvallend resultaat?

Ben je enthousiast geworden over bouwkeet belettering? Neem dan contact met ons op en samen maken we er een visitekaartje van!

 

Wilt u meer informatie over dit product?
Advies nodig?

Wij zijn leverancier van:

Hoe kunnen we u bereiken?



    Verver-Best
    Ekkersrijt 2010, 5692 BA Son
    T: +31 (0)499 – 39 89 25
    E: info@ververbest.nl
    Mail ons
    AMS1 Techniek Bam BKRS Crane Systems Croonwolter & Dros DAF Gemco Heijmans Heras Johnson Controls Kusters Engineering KWB Kunststofwerktuigbouw NedZink NTS Optimum Sorting Rendac Smink Solarcentury Stirling Cryogenics Tata Steel Tomra Sorting Unica Van Dorp Van Galen Van Happen Van Tilburg Energie Design VDL